| تاريخ كتابة المُساهمة الإثنين يناير 17, 2011 2:24 am | |
| مسقعة باللحم علي الطريقه المصريه
مسقعة باللحم علي الطريقه المصريه المقادير:
نصف كيلو من اللحم المفروم نصف كيلو من الباذنجان الرومي ربع كيلو من الطماطم ملح فلفل اسود
2بصلة زيت
الطريقة:
يحمر البصل حتي يصفر لونة ثم يضاف اليه اللحم المفروم و الملح والفلفل ويترك على نار هادئه لمدة 4 دقائق ثم يحمر الباذنجان و ينشل علي ورق المطبخ ليصفي منه الزيت ويرص نصف مقدار الباذنجان في صينية ثم توضع اللحم المعصج ثم باقي مقدار الباذنجان ثم يصب عليه الطماطم المصفاه و المتبله بالملح و الفلفل و توضع في الفرن حتي النضج
|
|
| تاريخ كتابة المُساهمة الإثنين يناير 17, 2011 4:07 pm | |
| رد: مسقعة باللحم علي الطريقه المصريه
تسلم يدك يا عبقري ولا نقول يا شيف المنتدى
الف هنا وشفا لاعضاء بني حميل
|
|
| تاريخ كتابة المُساهمة الإثنين يناير 17, 2011 7:17 pm | |
| رد: مسقعة باللحم علي الطريقه المصريه
مشكور علي المعلومات بس احنا عايزين ندوق حاجة
|
|
| تاريخ كتابة المُساهمة الإثنين يناير 17, 2011 10:38 pm | |
| رد: مسقعة باللحم علي الطريقه المصريه
شكراً على مرورك الرائع
وأنا تحت خدمة قريتنا الكريمه وأهلها الأكرم
|
|