| تاريخ كتابة المُساهمة السبت ديسمبر 25, 2010 10:02 pm | |
| طريق عمل الباشمل
طريقة عمل الباشمل
المكونات
* (دقيق- سمنة او زيت- لبن- بيض- ذرة ملح)
طريقة التحضير الباشمل
نحضر حلة ونضع فيها سمن أو زيت حسب الرغبة ملعقتين كفاية وبعدين نحضر 3 ملاعق دقيق أو حسب الرغبة وبعدين نحمر الدقيق في السمن أو الزيت لحد ما يبقى لونه اصفر وبعدين نضع عليه كمية لبن مناسبة يعنى كيلو لبن ونضع الملح حسب رغبة كل وحدة في الطعم ونستمر في التقليب المستمر حتى يصبح قوام الباشمل سميك والان اصبح الباشمل جاهز للستخدام فى اى اكله ترغبى فى تحضيرها
|
|
| تاريخ كتابة المُساهمة الأحد ديسمبر 26, 2010 12:52 am | |
| رد: طريق عمل الباشمل
حتى يكتمل الموضوع كنا عاوزين ندوق اكله من ايديكى يبقى بارك الله فيكي ومشكورة
|
|
| |
| |
| تاريخ كتابة المُساهمة السبت يناير 15, 2011 6:53 pm | |
| رد: طريق عمل الباشمل
والله نفسى اكلها انا بحبها جدا تسلم ايديكى
|
|
| تاريخ كتابة المُساهمة الأحد يناير 16, 2011 12:10 am | |
| رد: طريق عمل الباشمل
- اقتباس :
- تسلمي يا نور على الطريقة الجميلة
والف هنا لاعضاء منتدانا الغالي
هو حد قلك يا حاجه بطه ان احنا كلنا ولا شربنا دى شكلها بخيله
|
|
| تاريخ كتابة المُساهمة الأحد يناير 16, 2011 4:28 am | |
| رد: طريق عمل الباشمل
هههههههه المتر قال الي كنت عايز اقوله
|
|